Reisu on tehty ja saari jälleen kerran nähty. Kotonakin oon jo ollu kuukauren verran. Kerkesin ennenkö tuhkaa rupes tupruttamahan. Vaikka toisaalta en olisi yhtää pannu pahakseni vaikka reissua olis joutunu muutamalla päivällä jatkamahanki.

Kolme viikkoa pois työn ja harrastusten äärestä vaatii veronsa.  Jotta saa menetetyn ajan kiinni, joutuu teköhön joka päivä muutaman ylimäärääsen tunnin töitä. Ei siinä sitte aivan ekana oo tullu ploki-asiat mielehen. Tais mennä pari viikkua, jotta eres kävin lukemas. Mutta kirjoottamisehen ei oo tuntunu olevan aikaa ollekkkaa. No ny koitan jotaki saara aikahan.

Reissu meni kaikin pualin mukavasti. Koko suamalaasporukka oli tosi mukavaa. Olin kaikkien kans puheis, mikä on kyllä melekoonen ihime. Yleensä aina on porukas niitä, jokka vetäytyy syrjähän ja toisinansa on niitäki, joita ei halua lähestyä. Miähet nimitti mun reissun parahaksi jätkäksi. Kämppäkaverit oli aiva loistavia. Se oli aiva ihana asia! Se on aina vähä herrassaan, jotta minkämoista porukkaa tuloo ja tulooko niiren kans toimehen. Minen vähästä hätkährä enkä valita, mutta on ollu sellaasiaki reissuja, jotta moon käyny siälä kämpillä vain nukkumas ja vaihtamas vaattehia. Kolme viikkua samas huoneistos kaharen ventoviarahan ihimisen kans voi mennä joko hyvin tai huanosti tai hyvin huanosti. Tänä vuanna meni loistavasti.

Mä lähärin reissuhun sillä ajatuksella, jotta lepään ja rauhootun. Ja niin kyllä teinki. Iltariennoos en käyny Vallen ulkopuolella kertaakaan. Yhtään ei teheny miäli. Sitäpaitti ny oli sellaanen porukka, joka ei ollu niin kauhiasti meno päällä. Pari yätä meni silti aiva pikkutunniille, ku piti istua tupakkipaikalla ja parantaa maailmaa. Toisena ehtoona menin kämpille siinä kolomen ruuhkas ja toisena ehtoona tais kello lähestyä viittä. No ei sen väliä. Pääasia, jotta meistä tuntuu, jotta maailma parani kauhiasti. Ainaki olo keveni, ku sai miältänsä painavat asiat päästettyä pihalle. Muutoon ehtoosin pelattihin korttia. Tais siinä pari pakkaa mennä aika huanohon kuntohon. Ja kaffettaki mahtoo kulua pari kolome kilua.

Osan kans on ny sitte jo vaihreltu sähköpostia. Osan kans orotellahan ihanaa  jälleennäkemistä. Siihen on jopa maharollisuus tämän kuun lopus, ku Seinäjoella on psoriliiton liittokokous ja e-p:n psoriyhyristyksen 30-vuatisjuhula.