Meilloli eileen se 18-vuatias pualalaanen Lukasz Chrzeszczyk konsertoomas. Täytyy sanua, jotta oli torella taitava poika! Se soitti mm. van Beethovenia, Chopiniä ja Ravelia tunnin verran iliman minkäänmoisia nuattia. Kaikki oli tallennettuna päähän. Ja sitte viälä se tapa tulukita!!!

Meillon täälä pualalaanen musiikiopettaja Stefan ja sitä Lukaszia kyyttäs Parkanos oleva pualalaanen musiikinopettaja Stefan. Meirän Stefanilta oon jo sen oppinu, jotta pualalaaset on äärimmääsen kohteliahia ihimisiä. Oon ollu Stefaanin teoriatunniilla. Tunnin aluuksi kaikki kätellähän ja naiset saa viälä poskisuurelman. Sama toistuu, kun tunti loppuu.

No molin sitte eileesin kaharen Stefaanin loukos. Tuli käsisuurelmia ja poskisuurelmia oikialta ja vasemmalta joka välis. Luin jostaki leherestä hilijan, jotta ihimisten pitääs palio enemmäm pussaalla. Mutta jotenki eileen ajattelin, jotta rajansa kaikella. Mä tulin kyllä niin täytetyksi yli kylykieni pualalaasella kohteliaasuurella, ja tulin pussatuksiki ainaki viikon tarpehiksi.

Ehtoollla siinä maata mennes ajattelin, jotta kyllä suamalaasekki vois hitusen ottaa mallia pualalaasilta. Vaikka sei ny välttämätä oo ikää kuulunu meirän tapoohin, mutta kun ny kumminkin ollahan niin lujaa menos eurooppahan, niin hivenen vois niitä tapoja muuttaa.