otsikolla pirettiin eileen ehtoolla Naisvoimistelijooren kevätnäytös. Koko kevään oli ryhymät harijootellu ja ny sitte esiteltihin opittua. Meillä toimii 14 eri ryhymää, joista viisi oli mukana näytökses. Osa toiminnasta on sellaasta, jota ei olisi käytännös pystyny esittelemäänkään.

Mä olin kirjoottanu piänen sadun, jonka kerronnan väliin tuli aina jumppaesitys. Mä tein naisten kiinteytysjumppalaasista kevään ensi kukkasia. Jumppakoulu 4-6 lk oli keijukaisia, Liikuntakerho 1-3 lk oli sammakoota. Kaikkein hellyttävin ryhmä, perheliikunta, oli karhuemoja ja poikasia. Joukkuevoimistelu ryhmä 14 -16 v. oli perhosia.

Vanhimman ja nuorimman esiintyjän ikäero oli  +50 v, mutta samalla lailla kaikkien esiintyjien kasvoilta paistoi jännitys. Ja voi sitä riemun tunnetta, kun esitys oli onnellisesti ohi ! Vaikka näitten tilaisuuksien järjestämisessä on aina kova työ, niin silti on hyvä mielin, että tuli taas järjestettyä. Siitä saa lapset evästä sinne, tulevaisuudessa niin tärkeään, kokemusten reppuun. Ja uskompa, että aikuisetkin saivat positiivisia elämyksiä.Niin ja sainhan sitä minäkin kirjoitusharjoitksia :)