Tehän ny kaikki tiärättä nämä teelleheristä-, kortiista- ja kärestäennustajat. Ja taitaapa joku kattua kristallipallohonki. En oo ikänä käyny minkäämoisella ennustajalla. En oikeen taira niihin uskuakkaa. Toisaalta vois käyrä niinki, jotta rupiaasin pianaikaa elämähän ennustuksen mukahan.

"Takapuoli on sielun peili" luin otsikon jostaki leherestä. Pakkohan sitoli jatkaa, lukemista siis. "ENNUSTUS: Kohtalon voi lukea tähtikartan ja kämmenen lisäksi myös peräpäästä." Voi istu ja pala!!! Kaikkia sitä saa leherestä lukiakki. Ja tämei sitte ollu mikää lukihäiriö!  "Jo muinaiset babylonialaiset tiesivät, että kohtalo on kirjoitettu tähtien ja kämmenien lisäksi myös takamukseen. Uskomuksen mukaan peräpään muodot ja mutkat kertovat niin terveydestä kuin tulevaisuudestakin."

Kyllä munkin pitääs lujaa uskua, jos meinaasin moiselle ennustajalle mennä. Ahteri siinä jutus oli oikeen jaoteltu sen mukahan, jotta mitä mistäkin näköö ja voi ennustaa; "VASEN YLÄPAKARA: Terveys nyt ja tulevaisuudessa. VASEN KESKIPAKARA: Menneisyys, pääosin ammatillinen menneisyys. VASEN ALAPAKARA: Ihmissuhteet ja tunne-elämän historia. OIKEA YLÄPAKARA: Perhesuhteet. OIKEA KESKIPAKARA: Ihmissuhteet, rakkaudet, ihastukset ja perheen perustaminen. OIKEA ALAPAKARA: Ura ja toiveet." 

Jos tästä ny pitääs niinku pakosta lähtiä ennustajalle, niin kyllä varmahan valittisin mialuummin sen kärestä ennustajan. Enkä mä kyllä millää jaksa uskua, jotta joku näkis mun pyllistäesnäni kaikki mun entiset hellut. Ja tiätyys asioos kääntyysin enempi niinku asiatuntijan pualehen. Oon nimittäin artikkelin kirjoottajan, Kaisa Kukkaniemen, kans samaa miältä jotta: "Luulisi toki, että ientulehduksen selvittämiseksi katse kannattaa suunnata yläpäähän."Silmänisku