Kolmen viikon matkalla tarvitaan erilaisia vaatteita. Toisilla (naiset) niitä on enemmän ja toisilla (miehet) vähän vähemmän. Mitä enemmän on vaatteita mukaansa varannut sitä varmemmin välttyy pyykkäämiseltä. Jos ei pyykkää, ei myöskään tarvitse silittää.

No Ritva oli kuitenkin varautunut siihen, että joutuu reissulla silittämään. Rypistyyhän ne vaatteet jonkinverran jo matkan aikanakin matkalaukussa. Siisti nainen on aina siisti nainen.

Sattuipa päivänä muutamana, että erään ryhmämme herrahenkilön paita kaipasi silitystä. Hän tiedusteli sattuisiko kenelläkään olemaan mukanaan matkasilitysrautaa. No Ritva sanoi, että häneltä löytyy. Tule vain paitasi kanssa, niin kyllä minä sen silitän. Varoitteli sitte meitä muita ikinä mainitsemasta asiaa hänen miehelleen. Muuten vaarana olisi avioero, koska Ritva ei ole suostunut koskaan silittämään miehensä paitoja. Jokainen silittäköön paitansa itse. 

Iltaa istuessamme rupesimme kehittelemään ideaa. Olimme nimittäin varmoja, että maine Ritvan silityspalvelusta kiirii koko Valle Marinaan. Ilmaiseksi palvelu ei enää sen jälkeen voisi tietenkään toimia. Mikä olisi sopiva hinta silityksestä? Arvelimma sen olevan 3-5€. Rupesimme tehostamaan tuotekehittelyä. Päättelimme niin, että jos mies on saanut psorin, täytyy hänellä olla jonkinlaisia ongelmia, mielipahaa tms. Samalla käynnillä voisimme hoitaa sekä paitaa että miestä.

Lopputulos oli se, että 10 euron edulliseen hintaan Ritva silittää paidan ja minä siinä odotellessa silittelen sitä miestä!