Moon jääny koukkuhun! En eres tiärä kehtaanko sanua, jotta mihinkä. No okei, kerron, jos lupaatta olla kertomatta sitä muille. No Big Brotheriin.

Jos mä ny koitan seliittää teille, jotta mä katton sitä psykologiselta kannalta, niin kukaan ei usko. Siinä ei oo mitään psykolookista, väitti mulle jo joku. Mutta siltä kantilta mä sitä joka tapaukses vahtaan. On se miälenkiintoosta kattua, kuinka 13 toisillensa viarasta ihimistä tuloo toimehen, kun ei pääse omihin oloohonsa, eikä viihrykettäkää oo ku se minkä ne itte järjestää. Ja sitähän on ollu! Moon yllättyny siitä, kuinka nopiaa ne pääsi "Itte asiahan". Yks piäni kissatappeluki on jo nähty. Siälä on ny sellaasta porukkaa, jotta voi orottaa kunnon repiämistäki. Ilimas on jo merkkejä. Mutta se mun täytyy sanua, jotta soon aiva oma rotunsa nua, jokka tuallaasihin ohojelmihin yleensä hakoo ja pyrkii.

Jonkummoosta tirkistelynhalua se vissihin on. Nuariso sanoo ennevanahaan, ku joku sekaantuu toisten asioohin, jotta Hanki ittelles elämä. No elämää mullaki olis vaikka muille jakaa, mutta tämon vähä niinku joku huume. Tunti BB illas on pakko saara. Ihan addiktiksi en ittiäni myännä. Sitte saatta olla hualisnanna, jos mä hankin sen 24/7, jotta mä voin kattella, kun ne menöö kakkalle.