Toimenkuvaani kuuluu tuurata välillä puhelinvaihteessa. Se on paikka, jossa pitää tietää kaikesta kaikki, kuten esimerkiksi, kuka oli myymäs erään nähtävyyden kaffilas viime pyhänä tai mikäs sen sikatilallisen emännän tyttönimi onkaan. Sitten ihmiset kuvittelee, että siitä voi yhdistää mihin tahansa kunnan rajojen sisällä oleviin numeroihin. Tänäänkin sain hyvin närkästynyttä palautetta, kun en voinut yhdistää työvoimatoimistoon. Yritin sitten vain saada hymyä ääneeni, kun koitin kertoa, että tästä pystyy yhdistämään vain kunnanviraston sisäisiin puhelimiin.

Välillä tuntuu, että pitäis olla sellainen sekatyömies, joka singahtaa heti apuun, kun joku soittaja sitä tarvitsee. Kevättalvella joku soitti tohoruksis, jotta koska nua Rotary-puiston puut tullahan kaatamahan, noon luvattu talavenaikana tulla kaatamahan. Nyt pitääs jonku tulla. Mä sanoon siihen, jotta minen ny ainakaan tästä joura kaatamahn yhtään puuta. Jäliistäpäin vähä karuunkin sanomaani.

Tänään en keriinny sanua mitään. Joku täti soitti: "Mä soitan täältä matonpesupaikalta. Täälä tuloo tosi huanosti vettä. Siinon häjy pestä ... mitä...NO NY RUPES TULEMAHAN !!!!! (luuri pualen metrin päähän korvasta) Mä soitan sitte taas, ku lakkaa tulemasta... tuut tuut tuut tuut